BOKA TID – Priser

BOKA TID – Priser

HUR MÅNGA BESÖK BEHÖVS?

Värk som du haft under några dagar upp till 2-3 veckor, brukar det räcka med ca 3-5 besök. Ibland räcker det med 1-2 besök. Men brukar alltid rekommendera ett tredje kontrollbesök 1-2 månader längre fram. Detta besök brukar vara mycket uppskattande.

Om du har ett problem/värk som du haft under flertalet månader eller kanske återkommande från år till år. Då kan det behövas hjälp under en längre tid. Vanligast är att vi delar upp 3-6 besök under en längre period, 1-6 månader. Där du vid sidan av din behandling får utbildning och rehabupplägg för att du på egen hand skall kunna påverka resultatet så mycket som möjligt. Samtidigt som du lär dig hur din kropp fungerar... och inte fungerar.

Vissa personer önskar mer intensiv hjälp under en längre period. Till er har vi de lite större paketen. Om du vill ha mer hjälp under en längre period pratar vi igen om detta ordentligt. För att vi båda två skall veta exakt vad du som kund vill få ut av min hjälp. Exempel på detta kan vara att du idag inte håller för de mål du har i livet just idag. Kanske vill du kunna jobba kvar i din profession som sliter på din kropp. Kanske har du som mål att vara hel under en satsning på en större tävlig/match....

JAG VET INTE OM DU KAN HJÄLPA MIG.

Det är vanligt att personer kontaktar mig och av olika anledningar är osäkra på om jag kan hjälpa dem. Om du är osäker rekommenderar jag dig att skriva ett mail till mig. Där du beskriver din bakgrund och ditt mål med att du kontaktar mig. Jag går igenom allt och ringer dig. Tillsammans går vi igenom vilka möjligheter som finns.

SATS TORSLANDA (Sörredsgården)

Sörredsbacken 20
418 78 GÖTEBORG

 

VOLVO CARS (VAK)

Assar Gabrielssons Väg
405 31 GÖTEBORG
(Öppnar 11 Januari 2021)

Jörgen Magnusson
Jörgen Magnusson
Leg. Naprapat

PRISER

1 Besök - 800Kr (690Kr*)

PAKETPRISER

3 besök - 1.890Kr (630Kr/st)
6 besök - 3.650Kr (609Kr/st)
10 besök - 5.700Kr (570Kr/st)
20 besök - 10.700Kr (535Kr/st)

* Gäller dig som är medlem på SATS.

Tips 1

3 besök ger ett bättre och mer långsiktigt resultat.

Besök 1, du får hjälp på plats med behandling och hemövningar.
Besök 2, uppföljning med behandling och uppdatering av rehabövningarna.
Besök 3, kontrollbesök lite längre fram. Här kontrollerar vi att dina besvär verkligen är över, du får en lättare behandling och vi fokuserar på vad du kan göra för att själv förebygga att dina besvär kommer tillbaka. Om behov finns för fler besök pratar vi om detta vid detta tillfälle.

Tips 2

Be ditt företag kontakta mig och köpa in ett större paket. Friskvårdsbidrag gäller inte sjukvård (Naprapatbehandlingar). Däremot är det tillåtet för företag att betala för behandlingar i rehabiliterande syfte om dina besvär är arbetsrelaterade.