Idag är det 30 juni 2024 och beslutet är taget.
Det fanns ett hopp om att öppna upp även för allmänheten. Personer som ej har ej sjukvårdsförsäkring att kunna besöka mig på SOS International Healthcare i Göteborg i framtiden

Den tiden är tyvärr förbi. Tjänsterna inom SOS International Healthcare Göteborg kommer att flyttas till Sveriges baksida. Och det är en resa som jag inte kommer att följa med på, Sveriges baksida…

Letar lokal i Vänersborg och Trollhättan.

Min resa vänds i stället åter mot Vänersborg och Trollhättan. Om det blir Vänersborg eller Trollhättan är inte klart ännu. Inte heller om det blir som anställd i någon form eller en helt egen företagsform. Just nu letar jag efter både kontakter och lämpliga lokaler.

Har du förslag så blir jag glad om du kontaktar mig.

Kanske blir jag din nya granne eller till och med delar en lokal du själv bedriver en egen verksamhet i? Skicka e-post till: jorgen@goteborgnaprapat.se

Du som har har ont i din rygg, knä, fötter, armbågar eller kanske har huvudvärk och önskar bli undersökt, hör av dig via e-post. Så lovar jag att svara så snart jag kan och återkomma med en bra rekommendation om vart du kan vända dig.

När jag har klart med den nya lokalen är du välkommen till Vänersborg… eller om det kanske blir Trollhättan.