Välkommen till GöteborgNaprapat.se

Välkommen till GöteborgNaprapat.se


Så här skriver några av mina kunder på LinkedIn.

Nilla Johansson
HR-Chef på Willys
Om du söker en lyhörd naprapat med lång erfarenhet kan jag varmt rekommendera Jörgen. Han utgår ifrån dig, både vid behandling och anpassar rehabiliteringsövningarna efter din förmåga och dina mål – helt utifrån din hälsostatus.”

Ulrika Allén
Director @ Volvo Group Connected Solutions
”Jag har gått hos Jörgen i många år med diverse olika besvär. Jörgen är mycket kunnig och erfaren och ger sig inte förrän han hittat roten till problemen. Han har en härlig personlighet som gör att man blir glad när man kommer till honom. Jag kan i allra högsta grad rekommendera Jörgen som naprapat.”

Stefan Östman
EMEA Manager Continuous Improvment på Aptiv
”Har haft mycket problem både med nacke och rygg.Jörgen har alltid på ett proffisionellt sätt justerat och gett goda rehab övningar.Har även hjälpt mig som PT. Har rekomenderat honom för både kollegor och vänner som samtliga varit nöjda och i dag fortsatta kunder.”

Lizette Nordström Stigsdotter
Konstruktör och projektledare
”Jag kan verkligen rekommendera Jörgens roll som Legitimerad Naprapat. Både för min egen skull men även då jag sett vad han har lyckats med när det gäller min vuxna son, som efter behandling hos Jörgen kunnat börja löpträna igen. Själv har jag problem med mina axlar, speciellt i tider jag inte hunnit eller inte prioriterat min egen träning. Då blir det besök hos Jörgen så jag kommer tillbaka på en acceptabel nivå igen.”


KLICKA HÄR
Om du önskar boka en tid till din Legitimerade Naprapat centralt i Göteborg.

COVID 19
På vår mottagning tar vi åtgärder mot Covid 19.
Läs mer här.

Några ämnen som kommer tas upp på hemsidan:

 • Vad är smärta/värk?
 • Hur blir jag kompis med min värk?
 • Ryggskott/Ischias
 • Löparknä
 • Hopparknä
 • Gubbvad
 • Kramp
 • Spänningshuvudvärk
 • Migrän
 • Tennisarmbåge och Golfarmbåge
 • Diskbråck
 • Mental träning och Avslappning

Med vänliga hälsningar
Jörgen Magnusson, Legitimerad Naprapat
SATS (Fd. VISCUS AB)
Östra Sänkverksgatan 2
413 27 GÖTEBORG.

Undersökning och behandling

Undersökning och behandling är en viktig del vid ditt besök hos Naprapat.

Du får även hjälp att förstå vad som ligger bakom dina besvär samt ett rehabprogram.

Mitt jobb är att avgöra hur du själv kan påverka din situation. Hjälpa dig där du är och förstå dina möjligheter.

Välkommen till och boka din tid.